Kermis 2019


5, 6 en 7 oktober is het weer zover!!!!
Kermis #Egmond-Binnen. #Feest der feesten, dagen die je niet wil en mag missen.
Bij Herberg Binnen is het van zaterdag tot en met maandag groot feest.
Wij hebben voor jullie onze huisartiest Paul Vlaar voor een lekker lang weekend weten te strikken. Daarnaast komt zaterdag 5 oktober ook nog DJ Altijd Larstig solo (van Altijd Larstig & Rob Gasd’rop) de tent nog ff op zijn kop zetten met o.a. de remix van “Atje voor de sfeer”.
Zondag beginnen we als vertrouwd vanaf 16:00u. En zien we tussen 19-20u country wilma op het podium verschijnen voor een top show zoals ze dat ook gedaan heeft in de Arena bij de Toppers. In de zaal zal vanaf 20:00u tot in de kleine uurtjes Sweet Le Freak met zijn team van Le Freak Show de zaal op z’n kop gaan zetten met de lekkerste hits en mixen.
Maandag 7 oktober is het traditie getrouw weer #Deunen. Vanaf 9:30u zijn we dan weer geopend voor de echte Die-Hards, en zullen Paul Vlaar en #HenkieCD er weer een top dag van maken in het cafe. In de zaal hebben we dit jaar een echte band van voormaat weten te strikken. Niemand minder als de De Hijgende Herten komen dan langs om een geweldig optreden te verzorgen vanaf 15:00u.
Gaan wij u ook zien, deze geweldige dagen????
Jupiler, Flügel, Jillz, #Party, #Liefmans #feest, #kermis, #gezellig